Medlemskab

For at sejle med Svartlöga skal du være medlem af Sejladsforeningen Svartlögas Venner (SSV). Proceduren for indmelding er beskrevet på denne side.

• Det koster kr. 100,- pr. år at være medlem i Svartlögas Venner.
  • Som medlem betaler du foruden det årlige kontingent et beløb pr. sejlads, som du deltager i. Beløbet oplyses forud for en sejlads og afhænger af forplejning og sejladens varighed.
  • Som medlem bliver du løbende underrettet om foreningens aktiviteter via vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udsendes pr. e-mail cirka 5-10 gange årligt og kan til enhver tid afmeldes.
  • Som medlem accepterer du foreningens vedtægter (kan læses her).
  • Melder du dig ind efter 30. september gælder dit medlemskab resten af året + det følgende kalenderår.
  • Ønsker du stemmeret til generalforsamlingen, skal kontingentet være indbetalt senest 5 dage inden afholdelsen heraf.
  • Kontingentet bedes venligst indbetalt til følgende konto:

Reg. nr.: 6114
Kontonr.: 0008484147

Nyhedsbrev: For at vi kan underrette dig om foreningens aktiviteter, herunder sejladser, bedes du venligst tilmelde dig foreningens nyhedsbrev herunder.

Gastebørs: Hvis du samtidig tilmelder dig Svartlögas gastebørs, vil du modtage information forud for sejladser, hvor der er behov for ekstra besætning.

Gastebørs