Tilmelding: Værft på Ærø

Årets værftophold på Det Gamle Værft i Ærøskøbing nærmer sig. I skrivende stund er der 11 tilmeldte til turen. Det er vi rigtig glade for, og vi ser frem til et forrygende værftophold. Vi kunne dog godt bruge endnu flere hænder, så hvad enten du har mulighed for at sejle med til Ærø, eller selv kan finde derned, er du meget velkommen til at give en hånd med, når skibet er kommet op af vandet.

Det er en god lejlighed til at lære skibet og den øvrige besætning at kende. Har du endnu ikke sejlet med Svartlöga, er turen ud og hjem en glimrende anledning til at sejle med skibet. Husk, at én arbejdsdag kan ombyttes til én sejldag.

Arbejdsopgaver
Her er en liste med nogle af de opgaver, der skal kigges på, mens skibet er på værft:

  • Højtryksrensning
  • Kalfatring
  • Grund- og bundmaling (skroget sluger 100 liter maling)
  • Madlavning
  • Smedearbejde

Bemærk ændret afgangstidspunkt
Vi sejler fra Aarhus tirsdag den 1. maj kl. 21:00 (tidligere annonceret afgang var 2. maj). Hvis du allerede er tilmeldt, og det nye afgangstidspunkt passer skidt, giv da venligst et praj til kaptajnen.

Tilmelding
Er du endnu ikke tilmeldt værftopholdet, kan du tilmelde dig via denne tilmeldingsformular.