Svartlögas fremtid

I søndags blev der afviklet et møde for de personer, der havde tilmeldt sig langfarten med henblik på at få afklaret ulykken og eventuelle økonomiske mellemværender mv. Det gav anledning til en snak om skibets fremtid. Derfor vil vi gerne invitere alle, som måtte have en interesse i skibet til en sådan snak.

Der er selvfølgelig blandede meninger omkring det, men vurderingen er, at der er nok opbakning til at afholde et møde nu på lørdag den 15. september kl. 14:00. Det kommer til at dreje sig om en mulig fremtid for Svartlöga, visioner og økonomi. I er meget velkomne til at medbringe bekendte, som har interesse.

Mødet bliver afholdt hos Rasmus og Mette på adresse:
Nørrebrogade 20, 3. sal
8000 Aarhus C

Lørdag den 15. september kl. 14:00.

Du bedes venligst tilmelde dig her:
https://goo.gl/forms/TKtX6xuDiBPlVssi1

Mvh. Sara m.fl.